Jako terapeutka pracująca w nurcie biodynamicznej terapii czaszkowo-krzyżowej, często spotykam kobiety, które w okresie okołoporodowym mówią: „Ja...
czytaj dalejWiosna to nie tylko czas kwitnienia kwiatów i dłuższych dni – to także doskonały moment, by rozbudzić zmysły Twojego dziecka! Świat w tym okresie...
czytaj dalejByć może jeszcze w ciąży wyobrażałaś sobie, jak to będzie – Ty, dziecko, delikatna bliskość, karmienie przy oknie, ciepło Waszego wspólnego...
czytaj dalejMówiąc „motoryka” mamy na myśli ogólną sprawność fizyczną człowieka i jego zdolność do wykonywania wszelkich działalności związanych...
czytaj dalejDługie karmienie piersią ma swoich zwolenników i przeciwników. Warto jednak zastanowić się samodzielnie nad taką decyzją, a nie słuchać powszechnie...
czytaj dalejKarnawał w pełni. Czas balów i zabaw. Dzieci uwielbiają takie wydarzenia i czekają na nie z zapartym tchem. Jak sprawić, aby był to czas radości...
czytaj dalejZajęcia kulinarne dla dzieci i młodzieży powyżej 10 lat. Spotkanie poprowadzi szef kuchni bydgoskiej restauracji Dolce Vita Patryk Młynarczyk.
Kiedy: 2 grudnia od 11.00 do 14.30
Gdzie: Akademia Kulinarna Studio A, ul. Lelewela 33 (hala targowa, Ip.)
Na zajęciach uczestnicy przygotują bruschetty w trzech odsłonach, własnoręcznie zrobią tortellini z ricottą i łososiem, upieką aromatyczną focaccie, a na deser będą rozkoszować się sufletem czekoladowym z sosem malinowym. Zapraszamy młodych kucharzy, którzy chcą rozwijać swoją kulinarną pasję!
Strona wydarzenia tutaj
Tylko zalogowani Użytkownicy portalu rodzinnego Tatento.pl mogą dodawać komentarze.
Zaloguj się
Jeżeli nie masz jeszcze konta - zarejestruj się
Zapomniałeś hasła - przypomnij je.
© 2021 E-maNufactura
Zarejestruj się jako osoba prywatna i stwórz stronę swojego dziecka
Zarejestruj się jako firma i załóż punkt przyjazny dzieciom
Zaloguj się jako osoba prywatna i stwórz stronę swojego dziecka
Zaloguj się jako firma i załóż punkt przyjazny dzieciom