Jaka jest pogoda w tym roku - każdy widzi. Skoro nie znajduję za oknem słońca i smaków kojarzących się z ciepłem, to szukam ich w kuchni – i czasem nawet mi się to udaje :)
Jaglana pinacolada – tak mogłabym nazwać to, co ostatnio z upodobaniem zjadam na śniadanie. Pycha! I od razu wiosna wydaje się mniej odległa :)
Przepis na jaglaną pinacoladę
Składniki:
- 1/2 szklanki kaszy jaglanej
- 3 plasterki ananasa
- 1/2 szklanki wiórek kokosowych
- syrop z agawy
Przygotowanie:
Kaszę gotujemy według wskazówek na opakowaniu. Po przygotowaniu dodajemy pokrojonego w kostkę ananasa oraz wiórki – mieszamy. Słodzimy syropem z agawy... i już :)
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                                                                                    
                                            
                                                                            
 
                                 
                         
                         
                         
                 
                        
 
                         
    