Współczesna pedagogika aktywnie poszukuje narzędzi, które w sposób efektywny wspierają rozwój dziecka. Wśród różnorodnych metod i pomocy dydaktycznych...
czytaj dalejCzym jest parentyfikacja? To słowo może brzmieć jak obca, techniczna terminologia, ale dla tych, którzy doświadczyli tego w dzieciństwie, ma ogromne...
czytaj dalejZabawki odgrywają kluczową rolę w rozwoju każdego dziecka. Ułatwiają poznawanie świata, rozbudzając ciekawość i wyobraźnię. Producenci oferują...
czytaj dalejMówiąc „motoryka” mamy na myśli ogólną sprawność fizyczną człowieka i jego zdolność do wykonywania wszelkich działalności związanych...
czytaj dalejDługie karmienie piersią ma swoich zwolenników i przeciwników. Warto jednak zastanowić się samodzielnie nad taką decyzją, a nie słuchać powszechnie...
czytaj dalejKarnawał w pełni. Czas balów i zabaw. Dzieci uwielbiają takie wydarzenia i czekają na nie z zapartym tchem. Jak sprawić, aby był to czas radości...
czytaj dalejZapraszamy na nieziemskie eksperymenty, które zadziwią każdego!
Chcesz dowiedzieć się, co kryje się pod skorupką i jak zrobić gumowe jajo? A może masz ochotę usmażyć polimerową jajecznicę albo zmienić barwę żółtka na fioletową?
Podczas zajęć dowiemy się czym są chalazy, do czego potrzebny jest cholesterol i sprawdzimy ile białka jest w….żółtku. Zapraszamy młodych eksperymentatorów w wieku 7-10 lat.
Czas: 19 marzec (sobota), godz.11:00
Miejsce: Biocultura Cafe, ul.Sokołowska 9 lok.U31, Warszawa
Cena: 35 zł
Strona organizatora: biocultura.pl
Tylko zalogowani Użytkownicy portalu rodzinnego Tatento.pl mogą dodawać komentarze.
Zaloguj się
Jeżeli nie masz jeszcze konta - zarejestruj się
Zapomniałeś hasła - przypomnij je.
© 2021 E-maNufactura
Zarejestruj się jako osoba prywatna i stwórz stronę swojego dziecka
Zarejestruj się jako firma i załóż punkt przyjazny dzieciom
Zaloguj się jako osoba prywatna i stwórz stronę swojego dziecka
Zaloguj się jako firma i załóż punkt przyjazny dzieciom