od 2016-03-19 do 2016-03-19

Warsztaty chemiczno-przyrodnicze

Zapraszamy na nieziemskie eksperymenty, które zadziwią każdego!

Chcesz dowiedzieć się, co kryje się pod skorupką i jak zrobić gumowe jajo? A może masz ochotę usmażyć polimerową jajecznicę albo zmienić barwę żółtka na fioletową?
Podczas zajęć dowiemy się czym są chalazy, do czego potrzebny jest cholesterol i sprawdzimy ile białka jest w….żółtku. Zapraszamy młodych eksperymentatorów w wieku 7-10 lat.

Program zajęć

Czas: 19 marzec (sobota), godz.11:00

Miejsce: Biocultura Cafe, ul.Sokołowska 9 lok.U31, Warszawa

Cena: 35 zł

Strona organizatora: biocultura.pl

Warszawa

Terminy
2016-03-19
Cena
35 zł pojedyncze zajęcia
Używamy plików cookies (ang.ciasteczka), by ułatwić korzystanie z serwisu tatento.pl i miejscaprzyjaznedzieciom.pl. Jeśli nie życzysz sobie, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
akceptuję